Contact

Over Dirken Digital: Uw partner in online groei

Hier vindt u alle informatie over wie we zijn, onze kenmerken en onze bedrijfsvoorwaarden. We willen u graag laten zien wie we zijn en waar we voor staan, zodat u ons beter leert kennen en vertrouwd raakt met ons bedrijf. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Gebruik dan gerust het formulier onderaan de pagina om contact met ons op te nemen!

Meer Info

Over ons

Mijn naam is Dirken Jarne en ik ben de oprichter van Dirken Digital. Ik ben een 20-jarige student die momenteel Applied Computer Science studeert aan Thomas More hogeschool.

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de online wereld en de impact ervan op bedrijven en merken. Het is dan ook mijn passie om bedrijven te helpen zichzelf online te promoten en te laten groeien. Ik bied webdesign diensten aan die ik leer tijdens mijn studie, maar daarnaast ik heb ook veel ervaring in social media marketing en bied deze diensten ook aan.

Voor mij is zowel professionaliteit als het inspelen op de persoonlijke touch van de klant van groot belang. Ik werk hard om mezelf te ontwikkelen en om te leren hoe ik klanten op de beste manier kan helpen. Ik ben een zeer volwassen persoon die serieus met zijn werk omgaat en altijd op zoek is om mijn werk naar een hoger niveau te brengen.

Ik ben blij dat je meer over mij en mijn bedrijf wilt weten en ik kijk er naar uit om met je samen te werken en je te helpen je online aanwezigheid te verbeteren!

Porfolio website!

Onze Kenmerken

 • Ideeën & Analyse

  Als digitale developing agency in Ravels en Caen streven we bij Dirken Digital voortdurend naar innovatie en blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze branche.

 • Maatwerk

  Bij Dirken Digital begrijpen we dat elk bedrijf anders is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant.

 • Development

  Dirken Digital, jouw betrouwbare partner voor de ontwikkeling van geavanceerde en gebruiksvriendelijke websites en digitale marketingoplossingen in Ravels, Belgie en Caen, Frankrijk en omstreken.

 • Testing & Launching

  Bij ons staat de klant altijd centraal en we werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we hun doelen begrijpen en dat onze diensten hen helpen die doelen te bereiken.

Onze Bedrijfswaarden

Laat ons jouw online marketing regelen, terwijl jij je kan concentreren op waar je echt goed in bent! Duurzaamheid is belangrijk voor ons bij Dirken Digital - we streven ernaar om jouw online aanwezigheid op een verantwoorde manier te verbeteren. Wij bieden deskundige diensten in social media management, website ontwikkeling en digitale marketing in Ravels en omstreken.

Bij Dirken Digital geloven we in diversiteit en differentiatie - we helpen jouw bedrijf zich te onderscheiden van de concurrentie.

 • Snelle Communicatie

 • Kwalitatief Werk

 • Volledig Transparant

Hoe kunnen wij je helpen?

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 48u.